Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dina åter i topp

/
  • Ännu en gång har kunderna gett Dina försäkringar högsta betyg. Vi känner oss glada och stolta över förtroendet, konstaterar Per-Erik Storm, Maj-Britt Hammarström och Barbro Jonsson vid Dina försäkringars lokalkontor i Alfta.

Dina försäkringar i landet behåller förtroendet bland sina kunder. Det visar Svenskt kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning om försäkringsbranschen.

Annons

Liksom förra året toppar Dina försäkringar i kategorierna sakförsäkring privat, sakförsäkring företag och bilförsäkring privat.

– Det känns mycket bra att vi i konkurrens med landets större sakförsäkringsbolag fått de finaste utmärkelserna man kan få. Det här stärker oss oerhört. Jag är övertygad om att resultatet beror på att vi verkligen är nära, personliga och förstår vad våra kunder behöver.

– Resultatet från SKI:s undersökning sporrar oss att jobba vidare med att se människan bakom försäkringen, säger Maj-Britt Hammarström, som är vd för Dina försäkringar lokalt i Alfta-Edsbyn.

Svenskt Kvalitetsindex har vänt sig till kunderna i sin undersökning och har ställt frågor om kvalitet på service och produkt, prisvärde och lojalitet. Det är sjätte året i rad som Dina försäkringar har fått det bästa betyget bland de undersökta försäkringsbolagen av sina kunder i hela Sverige.

I Hälsingland finns fem Dina-bolag. Det är förutom Dina försäkringar Alfta-Edsbyn även Dina försäkringar skydd i Bollnäs, Dina försäkringar Mellanljusnan i Ljusdal, Dina försäkringar sydöstra Hälsingland i Söderhamn och Dina försäkringar Helsinge med kontor i Delsbo och Hudiksvall.

Mer läsning

Annons