Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Otryggt gå på stan

Om vi i Söderhamn vill ha en levande stad måste problemet med missbrukarna lösas! Stenbacken har tydligen tappat fart, ordningsman på stan har försvunnit.

Är det så konstigt att stadskärnan avfolkas? Hur trevligt och tryggt känns det att kryssa mellan öldrickande, skrålande, pinkande människor? Ska man gå gatan fram förbi systemet och biblioteket är det rent otäckt, framför allt om det är en solig och vacker dag. Då man egentligen känner lust att strosa på stan men törs inte! Det är fulla och påtända människor!

Vi är många äldre kvinnliga pensionärer som har pratat om detta, vi undviker att handla eller strosa i stan, det känns tryggare att göra sina inköp på E-center. Där finns åtminstone inget systembolag.

Om vi i Söderhamn vill ha en levande stad måste problemet med missbrukarna lösas! Stenbacken har tydligen tappat fart, ordningsman på stan har försvunnit. Varför har vi inte en dialog om detta problem som man gjort i skolfrågan?

Detta undrar Greta och hennes väninnor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel