Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östen med Resten i Bingolotto

Norrlandstema i välkänt tv-program.

På söndag ska Östen med Resten framföra bland annat Pessimistkonsulten, i veckans Bingolotto. Det är inte första gången kvartetten är med, men väl första gången med Jan Bylund som programledare.

Det är, säger Östen Eriksson, den klassiska kvartetten utan förstärkning: Östen själv, Jens Kristensen, Staffan Lindfors och Gunnar Morén, som ska underhålla i tv på söndag kväll.

– De ville ha oss, så vi är väl hyfsat populära än. Jan Bylund är ju norrlänning, och vi är norrlänningar, så det blir på sätt och vis ett norrlandstema på söndag, säger Östen Eriksson.

Östen med resten ska för övrigt ge en jubileumskonsert i Folkets hus i Hudiksvall om några veckor: ett 25-årsjubileum efter 26 år, förklarar Östen Eriksson:

– Det blir inte smakprov från 25 år, utan vi ska snarare visa hur vi låter efter 25 år. Men det del gammalt kommer man inte undan.