Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Osannolikt djurplågeri

Nu får det vara nog med dessa dumheter. Tidigt i söndags morse åkte jag efter en skogsbilsväg ovanför Vallsta. När jag var på väg hem, såg jag en nästan ihjälbränd grävling.

Nu får det vara nog med dessa dumheter. Tidigt i söndags morse åkte jag efter en skogsbilsväg ovanför Vallsta. När jag var på väg hem, såg jag en nästan ihjälbränd grävling. Detta stackars djur hade någon människa med ett IQ långt under vad som krävs för att ta ur och byta en glödlampa, helt enkelt tänt eld på. Grävlingen levde fortfarande då jag hittade den. Ett troligt scenario är att någon har åkt ut i skogen väldigt tidigt på morgonen och tänt eld på ett grävlingsgryt. Denna extremt psykstörda handling ska vi ej finna oss i, det får vara slut på denna idioti.

Om det kommer fram att den person som har gjort denna handling har koppling till jakt och våra jaktlag, bör de personer som är ansvariga för jaktlagen, undersöka vad deras medlemmar håller på med. Om någon har någon som helst information om denna vidriga handling är ni välkomna att höra av er till mig:

Andreas Thörner

Vinterstadens skogsvård

PS Ni som tror att ni kan skrämma mig eller hota mig till tystnad, bör tänka om både en och två gånger. DS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel