Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ös med Linder och Wikström

Anders Linder och Kerstin Wikström bjuder på konserten Ös på två i bion Röda kvarn i Edsbyn. För ett år sedan gav de den bejublade barnteaterföreställningen Alberts underbara resa i Edsbyns bibliotek.

Anders och Kerstin hamnade då hemma hos kommunens kulturassistent konstnären Leif Nordlöf och det blev jam och riktigt trevligt långt in på småtimmarna.

– Anders sade då till mig att skulle jag ha en utställning någon gång, så skulle han kunna tänka sig att inviga den. Sedan rätt snart efter det blev jag inbjuden att ställa ut i Bollnäs konsthall i höst och på den vägen är det. Anders Linder och Kerstin Wikström inviger utställningen innan de åker till Edsbyn och konserten här, säger Leif Nordlöf.

Leif Nordlöf ställer ut i Bollnäs konsthall tillsammans med textilkonstnärinnan Barbro Ager. Öppningen sker på lördag den 12 november, då Anders Linder och Kerstin Wikström bjuder på en musikalisk invigning.

Senare på lördagen den 12 november framträder de i Röda kvarn i Edsbyn. Konserten Ös på två är ett av de olika program de åker runt i landet med.

Efter konserten finns det möjlighet att boka middag på Röda bonden. Arrangörer är pensionärsföreningarna PRO och SPF och kommunens kulturavdelning.