Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖPPET BREV: Gör något åt gymnastiksalen i Giganten!

Gymnastiksalen på Stenhamreskolan i Ljusdal vittnar om många års eftersatt underhåll och förfall, skriver signaturen "Farmor m fl" som besökte lokalen på valdagen.

Öppet brev till Ljusdals samhällservicechef Norin och Stenhamreskolans rektor Planeskog:

I söndags (valdagen den 26 maj) var vi ett hundratal Ljusdalingar som besökte E-hallen i Giganten för att rösta i EU-valet. Vi förvånades och upprördes över hur sjabbig, sliten och smutsig gymnastiksalen är. Är det i sådana här lokaler våra barn, ungdomar och föreningsaktiva ska idrotta?

Vi vet att kommunen har dåligt med pengar just nu men lokalen vittnar om många års eftersatt underhåll och förfall. Hur svårt kan det vara att plocka ner en trasig och smutsig gardin, putsa lite på väggarna, måla och byta ut hårt nedsmutsade akustikplattor?

Vi uppmanar Lasse Norin, Robert Planeskog och valnämndens ordförande att gemensamt besöka E-hallen för besiktning och snara åtgärder.

Farmor m fl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel