Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eva Lindberg i Almedalen: "Gå på känsla och upptäck det spännade"

Artikel 1 av 7
Almedalsveckan 2016
Visa alla artiklar

Just nu pågår Almedalsveckan i Visby med många representanter från Gävleborgs län på plats. Ledarsidorna på Gefle Dagblad och helahälsingland.se intervjuar varje dag någon av dem.

Annons

Eva Lindberg (S), regionråd i Gävleborg, gjorde sitt femte Almedalen i veckan. Ledarsidan fick en pratstund under onsdagen.

Hur har du det i Almedalen, regnigt just nu!– Men vi har haft sol tidigare. Det har varit ett bra Almedalen så här långt.

Vad har överraskat dig mest hittills i år?– Kanske att man har pratat lite mindre om Brexit än vad jag trodde.

Vi står vid Region Gävleborgs "Gört", vad har hänt här?– Här har vi berättat om goda exempel från Gävleborg. Mycket för att faktiskt visa att vi är något att räkna med. Det är oftast de större regionerna och städerna som tar plats. Vi vill visa att vi är minst lika bra, om inte bättre. Vi har väldigt många framgångsrika företag och organisationer i Gävleborg som förtjänar att visas upp.

Vad är ditt bästa Almedalstips?– Att kanske inte vara väldigt välplanerad innan, trots att många säger att man ska vara det. Att gå lite på känsla och leta upp saker som absolut inte tänkt på att man skulle gå på och inte visste innan det är intressant. Plötsligt upptäcker man det är spännande och intressant. Så håll ögonen öppna och ta det som kommer.

Alla artiklar i
Almedalsveckan 2016