Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilsen i naturen?

Man stirrar storögt på undersökningsresultat – Gävleborgs landsting är sämst i landet på att bereda medborgarnas vård? Mot detta protesterar landstingets styrelse och dess landstingsråd, vi tillhandahåller ju ”världens bästa sjukvård”!

Annons

Medborgaren inom Gävleborg av landstinget satt i buren?

Man stirrar storögt på undersökningsresultat – Gävleborgs landsting är sämst i landet på att bereda medborgarnas vård?

Mot detta protesterar landstingets styrelse och dess landstingsråd, vi tillhandahåller ju ”världens bästa sjukvård”!

Fråga oss söderhamnare, vi har länge om detta förhållande ”anat oråd”, faktiskt i ord och text, i insändare, försökt ge ”den eminenta landstingsstyrelsen välmenta råd”.

Men den sådden slog totalt fel, landstingsstyrelsen har fortsatt ”sitt orrspel”, på dimhöljda myrar skymtar vi medborgare ”orrarna som i kärlek till vårdapparaten yrar”.

Men det är väl inte bara landstingspolitiker som spelar ”Allan”inom det svenska politikerlivet? Hela riksdagen är full av likartade som också visar positivitet.

Folkpartiet begärde medborgarkurs av invandrare och flyktingar – så kom deras kongress – då röstades de av delegaterna ner – deras äss. Med darr på stämman påstod de att den begäran som fanns skulle Folkpartiet dålig bild ge. De ansåg sig med Sverigedemokraterna närbesläktade bli – så därför sade de till de högsta – detta ofog låter nI bli.

Virrpannor verkar framstå som överdrivet aktiva – faktiskt inom samtliga partier är de överaktiva, enligt min tro! Klarar de inte av att skydda medborgarnas trygghet i deras eget bo?

Jag måste fråga, vad är det som inom Sverige ska gälla, ska vi alltid vara försagda och snälla? Får vi inte värna vår egen kultur? Snart strömmar tårarna ur mina ögon i större mängd än en riktig regnskur.

Hur i jösse namn har det med Sverige kunnat gå så illa? Snusaren vände försagd i munnen sin prilla, rökaren drar i protest ett djupt halsbloss? Ska vi svenskar till vår suveränitet och gamla frihet säga tack och moss?

Kan verkligen Sverigedemokraterna sätta sådan skräck i ”de etablerade partierna”? Då är det verkligen i Sverige mycket illa.

Den åldrade svensken känd som en trogen stridbar kämpe stirrar storögt –en del till och med tårögda – återför inom Sverige ordning och reda.

Karl Gösta Åhlénius

alias Karl Pedal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons