Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ville bara visa er mörka historia

Joel Skoglund, ambitiös ung Muf-are i Hudik har nu i ett par insändare kallat mig lögnare, ryktesspridare samt för att förvränga verkligenheten. Min egen orsak till denna debatt har hela tiden varit att ta fram de lik som andra har.

Annons

Joel Skoglund, ambitiös ung Muf-are i Hudik har nu i ett par insändare kallat mig lögnare, ryktesspridare samt för att förvränga verkligenheten.

I sitt senaste svar kallar Joel de fakta jag radar upp för floskler, vilket tydliggör den historielösa och okunniga sandlåda som Joel försöker att bygga politisk debatt i. Allt jag redovisat är väldokumenterat och vill Joel förkovra sig i politisk historia ger jag honom gärna några boktips, det är bara och ringa!

Däremot är det ren lögn från Skoglunds sida att påstå att Fagersta (V-styrt) inte skulle ta emot ensamkommande flyktingbarn, man avser att ta emot 12 barn.

Min egen orsak till denna debatt har hela tiden varit att ta fram de lik som andra har när man anklagar Vänstern för att ha lik i sin garderob. Jag påstår alltså inte att Moderaterna i dag är pro-nazistiska trots att högerns historia är mycket mörk och sträcker sig ända in på nittiotalet! Vellingehistorien visar att partiet fortfarande hyser främlingsfientliga krafter. De tappra försök till motargument som Joel anför hamnar uteslutande i andra världsdelar och kontinenter. Men tittar man på vad som skett här i Sverige kan man exempelvis konstatera att det största terrorattentatet någonsin var när högerextrema krafter sprängde Norrskensflamman i luften 1940 (5 personer omkom varav 2 barn) Attentatet genomfördes av ett antal militärer och planerades på högertidningen Norrbottens-Kurirens redaktion!

Slutligen talar Joel om att han vill ha ett rättvisare Sverige, är det rättvisa att slänga ut 50 000 människor ur försäkringssystemet och tvinga dem att söka socialbidrag samt att tvinga svårt cancersjuka att ställa sig i arbetslöshetskön på arbetsförmedlingen?

Alf Norberg

oppositionsråd (V)

ordförande Vänsterpartiet Hudiksvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons