Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill vara kvar på Gärdet

Vi är några elever från Gärdesskolan och vi tycker att Gärdesskolan är en bra skola. Här vill vi vara kvar, det är nära till sporthallen, Solrosen, Torsberg och stan.

Annons

Om vi flyttar till Granberg måste vi börja om med att lära känna nya kompisar och lärare.

Vi är inte riktigt redo att flytta än, för vi har precis lärt känna nya kompisar och lärare. Skolvägen kommer att bli väldigt lång för många. Bussresan är väldigt krånglig eftersom vissa måste byta buss en eller två gånger.

Varför kan inte de som går på Granberg flytta hit till Gärdesskolan? Då blir det mycket närmare för elever som kommer från till exempel Rengsjö, Växsjö, Växbo och Söräng.

Hade vi vetat att det här skulle hända skulle vi ha sökt till Lust & Lära. Vi har bra respekt för lärarna, och vi känner våra kamrater väldigt bra. Vi hade chans att gå till Lust & Lära, men vi stannade kvar för att vi tycker att Gärdesskolan är en väldigt bra skola.

Eftersom vi har stannat på Gärdesskolan och Lust & Lära nu har fullt, så vill vi gärna stanna här. Det är ert fel för ni skulle ha sagt det tidigare, men ni sa det för sent. Nu kan vi inte stanna på Gärdet längre. Tänk om att det skulle hända er, vad skulle ni känna då?

Elever i 7A på Gärdesskolan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons