Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill gärna veta vad som har hänt vår bäste vän

I fem veckor har vi letat, väntat, lidit, gråtit och saknat, skriver insändaren som undrar om någon har sett deras hund.

Annons

Familjens bäste vän sen snart 10 år, hunden Tore, bara försvann från gården, en sen kväll. Matte stod och väntade vid ena hushörnet, medan vovven pinkade vid ett annat, en vanlig ritual. Plötsligt var han borta, utan ett ljud, Tore bara försvann! Sen dess har ingen sett honom – trodde vi.

Nu har en modig människa talat om för oss att, enligt rykten, ska någon ha hittat "rester av hund" som till synes varit en vargmåltid! Flera personer tycks veta, folk vi känner och någon har tydligen hört detta för flera veckor sen!

Kan ingen förstå att vi, hundens ägare och bästa vänner, också kunde tänkas vilja veta? Nu hoppas och önskar vi och ber att den som upptäckt denna makabra måltidsrest, kanske vår älskade Tore – hur ofattbart det än är – snarast hör av sig till oss, tack!

Du kan vara anonym om det känns bättre, huvudsaken är att vi får veta var vi ska hämta Tore. Få sörja honom, som man bara kan då man verkligen vet vad som hänt och kunna gå vidare. 

Annars går vi bara och väntar på att han ligger på bron, som om inget hänt.. Vilket ju vore det allra finaste, men som vi förstår är orealistiskt, då vargar synts här..

Bo och Sarah i Bofara

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons