Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi trodde på S

Annons

Med facit i hand så har även många av oss föräldrar begått stora misstag när vi har trott att Socialdemokraterna för en vettig barn- och familjepolitik där alla barns lika värde och rättigheter är desamma var man än bor i kommunen.

Fokus verkar endast handla om ekonomi, resurser blablabla... Och därför är det ett hån mot barnen när Jan Lahenkorva säger att man arbetar för barns bästa.

Men det säger ju ganska mycket när man pratar om magkänsla i stället för kompetens.

Sa magkänslan att Växsjö skola skulle renoveras våren 2009 eftersom beslut klubbades om renovering då?

Nej, just det, vi glömde att du var efterklok.

Hur många ska bli drabbade nästa gång och nästa när han av sina misstag lär sig på bekostnad av barnen? Arrogans och "jag vet bäst" attityden kommer man inte långt med men om man i stället som politiker vågade möta barn, föräldrar och personal ute i verkligheten och där kunna vara lyhörda och tillmötesgående för att sträva mot samma mål med barnen i fokus då skulle den kommunala skolan kunna utvecklas.

Ni må ha stora visioner om det här men det handlar mest om personliga vendettor och brutna löften. För oss ser det mer ut som att "tok gör som dum säger".

Vi vill ha en ärlig, väl genomtänkt politik med god framförhållning där resurser används på rätt sätt vare sig det kostar en krona mer eller mindre.

Föräldrar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons