Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi klarar oss utan er

Landstingspolitiker går före i vaccineringskön. Har man nått en högre position på samhällsstegen kan man tydligen armbåga sig fram hur som helst.

Annons

Landstingspolitiker går före i vaccineringskön. Har man nått en högre position på samhällsstegen kan man tydligen armbåga sig fram hur som helst. Det ni landstingspolitiker gör i och med detta stärker inte förtroendet från allmänheten.

Skulle ni eventuellt bli sjuka i denna influensa så tror jag att våra duktiga läkare klarar av att hantera smittan utan inblandning av er. Ni är en grupp människor som vi gärna klarar oss utan. Utan landstinget hade vi nog haft en bättre och billigare sjukvård. Låt staten ta över ansvaret igen som det var innan denna koloss bildades. Då fungerade sjukvården bra, det fanns personal som tog hand om patienterna på ett lugnt och bra sätt. I dag, på grund av nedskärningarna och uppsägningarna av sjukvårdspersonal, har sjukvården på sjukhusen börjat likna ett löpande band, vård på kortast möjliga tid. Personal som får jäkta som skållade råttor för att utföra sina sysslor men ändå är de glada och tillmötesgående. Hur orkar de?

L.B.J-sson

Edsbyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons