Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi byter bank

Efter många år som kunder i Nordea har vår familj beslutat byta bank. Det som fick bägaren att rinna över var de senaste besluten om bonusutbetalningar på 2,8 miljarder. Förstår ni vad mycket pengar det är?

Annons

Efter många år som kunder i Nordea har vår familj beslutat byta bank. Det som fick bägaren att rinna över var de senaste besluten om bonusutbetalningar på 2,8 miljarder. Förstår ni vad mycket pengar det är? 2,8 miljarder är 2 800 000 000 kronor. Detta till en liten grupp människor som felspekulerat bort miljarder av våra pengar. Nu ska de ha extra betalt för det de har gjort det. Låter inte detta sjukt?

Om inte detta vore nog. Nordea är till stor del en statlig bank. Alltså är vi skattebetalare ägare. Att regeringen stillasittande kan åse detta är en obegriplighet. Att girighet är en synd har i stället Nordea gjort till en dygd.

Ni bankkunder kanske också skulle titta på hur era pengar försvinner. Vi vet att många med oss byter bank. Vi vill att våra pengar ska vara pengar, riktiga pengar, inte ett monopolspel för girigbukar.

En som tror på människans godhet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons