Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi behöver invandrare!

Jag sitter och kollar på "Dom kallas rasister" och blir väldigt ledsen av vad vissa personer säger. Med tanke på att Sverigedemokraterna är representerade i kommunfullmäktige i Bollnäs så finns det tydligen personer i Bollnäs kommun, min omgivning, som tycker likadant!

Annons

Jag skulle bara vilja påminna er om att om det inte var för invandrarna, så skulle vi varken ha pizza, kebab eller köttfärsås i Sverige.

Jag tror att invandrare är tillräckligt utsatta utan våra fördomar. Tänk er själva att komma till ett främmande land, med ett främmande språk, utan att känna någon och mötas av våra fördomar.

Invandrare får inte en chans att klara sig själva. Vi utgår ifrån att de inte kan något. De får ta de jobb vi själva inte vill ha trots att de kanske är högt utbildade kirurger eller liknande. Det kan väl inte vara så att vi svenskar är rädda för att de är bättre än vi?

Vi svenskar kanske får svälja stoltheten och inse att vi inte är bäst på allt.

Jag säger inte att invandrare ska få komma hit och göra som de vill, de ska självklart följa svenska lagar och regler. Men jag tycker att det är fel att döma ut dem bara för att de är annorlunda jämfört med oss.

Hur skulle Sverige se ut utan invandrare?

Annie Roos (15 år)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons