Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi åtgärdar hörslingan

Svar till insändare före detta kyrko- och julottebesökare. Att ljudet fungerar för alla våra gudstjänstdeltagare är mycket viktigt och vi försöker alltid göra vårt bästa för att det ska vara så.

Annons

Svar till insändare före detta kyrko- och julottebesökare (31/12).

Det var verkligen tråkigt att inte hörslingan i kyrkan fungerade vid gudstjänstbesöket.

Du skrev inte i vilken kyrka du varit men i Bollnäs kyrka upptäckte vi att det finns ett störande brus på hörslingan. Detta håller vi på att åtgärda. Att ljudet fungerar för alla våra gudstjänstdeltagare är mycket viktigt och vi försöker alltid göra vårt bästa för att det ska vara så.

Vi är tacksamma att du i din insändare talar om att du inte hörde. Jag tror att flera kyrkor kollade sin hörslinga efter den men tala gärna om detta för vaktmästaren, prästen eller någon annan, i direkt anslutning till gudstjänsten så kan vi förhoppningsvis åtgärda felet snabbare. Om du besökte någon annan kyrka än vår så hoppas jag att du tar kontakt med någon i den kyrkan så att de också får åtgärda eventuella fel.

Jag förstår din besvikelse men hoppas ändå att du gör ett nytt besök i någon av våra kyrkor för att dela gemenskapen. Då, hoppas jag, med fungerande hörslingor.

Lena Wängmark

kyrkoherde Svenska kyrkan Bollnäs-Rengsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons