Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem lurar vem?

Man måste då säga att det är ganska märkligt att en kommunal- och landstingspolitiker som Tommy Ljung inte har bättre koll på vilka myndigheter som beslutar om en massvaccinering ska genomföras.

Annons

Svar till Tommy Ljung (7/10).

Man måste då säga att det är ganska märkligt att en kommunal- och landstingspolitiker som Tommy Ljung inte har bättre koll på vilka myndigheter som beslutar om en massvaccinering ska genomföras, i och med att han beskyller "läkemedelsindustrin och deras lobbyister" för att ha lurat svenska skattebetalare.

Det är därför trevligt att få informera TL att Sveriges skattebetalare i denna fråga representeras i huvudsak av Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet och Läkemedelsverket, som tog beslutet att massvaccinering är att rekommendera för allas bästa. Det är alltså dessa myndigheter som TL i första hand borde granska kritiskt, inte läkemedelsindustrin.

Eller menade TL, i likhet med Helena Palén Olofsson (30/9), att den nya influensan bara är en bluff iscensatt av vinsthungriga läkemedelsbolag?

Hur som ska det bli extra intressant att läsa de kommande rapporterna från er "politiker" där ni granskar läkemedelsindustrin och deras forskare, för det är ju uppenbart att den vetenskapliga kompetensen i nationella och internationella smittskydds- och vaccineringsfrågor finns hos våra kommunal- och landstingspolitiker.

John Pettersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons