Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Växsjö skola inte bara skola

Det verkar som om de som skriker högst vinner, men när det handlar om så här viktiga saker hoppas jag att ni tänker långsiktigt, för försvinner skolan så kanske förskolan försvinner om några år?

Annons

Känner att vi måste skriva några rader om Växsjö skola! Det är en lugn och trygg skola med lagom många barn som har närhet till både natur, skridskoplan, pulkabacke. Det är precis det vår dotter behöver! Hon har börjat i ettan nu och stortrivs i både skolan och på fritids! Hon har barnreumatism. Bra personal och många kompisar och hon känner sig trygg redan i ettan. Det är det en liten skola gör!! Vi tror att vår dotter skulle få det jobbigare på en stor skola med fler elever och ett högre tempo. Hon frågar oss ofta nu vad som kommer att hända.

Ni har lyckats med att ta bort det trygga och skapa en stor osäkerhet över skolan. Lottefors gymnastikförening är också en bra sak för den här byn. Duktiga ledare med roliga aktiviteter till exempel dans, bamsegympa, vuxengympa. Har vi ingen skola finns det ingen lokal för aktiviteter heller! Skridskobanan hjälper föräldrar till och skottar och spolar för att barnen ska kunna åka på dagarna och kvällarna.

Det verkar som om de som skriker högst vinner, men när det handlar om så här viktiga saker hoppas jag att ni tänker långsiktigt, för försvinner skolan så kanske förskolan försvinner om några år? Ska det bli nybyggda lokaler inne i stan då för att alla ska få plats?

Kort sagt: Ta inte bort VÄXSJÖ SKOLA den behövs!

Marie och Anders Heed

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons