Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart tog värdigheten vägen, Sandin?

Såg i Ljusdals-Posten om det dåliga staketet runt skogskyrkogården i Ramsjö, skriver Ove Hansen som tycker att det borde åtgärdas. Han får Svar direkt av Matz Sandin.

Annons

Det har sett för jäkligt ut länge nu. Arbetsledaren för pastoratet, Matz Sandin, säger att det ska åtgärdas i mån av tid och att om det hade varit i Ljusdal kanske det hade prioriterats annorlunda, på grund av att fler besöker kyrkan där.

Bäste herr Sandin, det är en viloplats, en kyrkogård det handlar om. Ska ordning och reda på en sådan plats ha att göra med hur många besökare det är? I mina öron låter det horribelt, mer som undanflykter och att man bara struntat i hur det ser ut. Är det någonstans det handlar om värdighet är det väl på en kyrkogård, hur många som besöker den kan väl inte få styra. Ta tag i problemet och fixa till det, för som sagt, det har sett för jäkligt ut i flera år.

Ove Hansen

Svar direkt

Vi ska ta tag i staketfrågan på Ramsjö skogskyrkogård. Jag har aldrig sagt att standarden på våra kyrkogårdar har med antalet besökare att göra! Det var journalistens tolkning. Vi jobbar på i hela Ljusnans pastorat så att våra kyrkor och kyrkogårdar ska vara en plats för eftertanke och ett vårdat vilorum för alla.

Matz Sandin

arbetsledare inom kyrkogård och fastighet, Ljusnans pastorat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons