Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Världens största socialbyrå

Det är lika bra att vi säger det rakt ut, Sverige har blivit världens största socialbyrå. Vårt budskap är kom hit, här får du som nyinvandrad bättre villkor än infödda pensionärer och skolbarn.

Annons

Svar till Sven Jansson (2/3).

Det är långa haranger och fina ord från dig Jansson! Ska fatta mig kortare! Det är lika bra att vi säger det rakt ut, Sverige har blivit världens största socialbyrå. Vårt budskap är kom hit, här får du som nyinvandrad bättre villkor än infödda pensionärer och skolbarn.

Att få medborgarskap är lättare än att bli med i Kalle Anka-klubben. När du väl fått medborgarskapet så har du bara rättigheter, inga skyldigheter. Givetvis har du som medborgare rätt att bli räddad av svenska UD när du åker hem på semester första året och ditt ursprungsland förvandlas till en krigszon. Och det bästa av allt; du kommer till ett land där ursprungsbefolkningen spottar på sig själv och sin kultur, samtidigt som du är kung och alltid kan åberopa att du är diskriminerad när något går dig emot i det nya landet. Är det någon som tror att detta kommer att fungera i längden? Inte ens du vad, Sven Jansson?

Och du, visste du att vår flyktingpolitik kostar i runda slängar 300 miljarder kronor per år?

Björn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons