Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför tog ni inte chansen?

Under den gångna veckan har Hasselakollektivet firat 40 år med pompa och ståt. De har erbjudit gratis föreläsningar om hur deras arbete går till och har gått till, matens betydelse för hälsan, medberoende och beroende.

Annons

Under den gångna veckan har Hasselakollektivet firat 40 år med pompa och ståt. De har erbjudit gratis föreläsningar om hur deras arbete går till och har gått till, matens betydelse för hälsan (sockerberoende), medberoende och beroende. Hur man förändrar tankemönster.

Socialtjänsten eller omsorgsnämnden skriver vid varje halvårslut att de går back i Nordanstig på grund av alla placeringar av ungdomar på HVB-hem, då är min fråga var var socialtjänsten och omsorgsnämnden under dessa dagar? De var inte på Hasselakollektivet som erbjöd gratis föreläsningar om hur man ska hantera just dessa problem. Varför utnyttjade inte kommunen detta nu när vi har så lite pengar eller var det inte fint nog när det var inom kommunens egna gränser och det var gratis?

Sorgligt kan jag tycka när vi har så kompetent folk inom kommunen som arbetar med detta och att inte utnyttja det då. Varför inte ett samarbete, har ingen tänkt på det?

Det var fantastiska föreläsningsdagar som har gett mycket nya insikter. Tack för att ni finns i Hassela.

Anna Sjölin

Hassela

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons