Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför ska vi betala?

Annons

Tv4+ kommer försvinna från kabel-tv i Söderhamn. Visste du det? Inte jag heller. Den 1 september försvinner kanalen. Jag fick reda på det via Informationskanalen. Det går så fort mellan de olika texterna, så man får vara snabb eller sitta och vänta till nästa gång texten kommer fram.

Hur många kollar på Informationskanalen? Eller en bättre fråga: hur många har den installerad på sin tv? Hur har It-Hälsingland, Söderhamn teknikpark, tänkt att söderhamnarna ska få reda på om att en kanal försvinner? Det står inget på hemsidan. Den har inte uppdaterats sedan februari i år.

Eller har de tänkt informera via en annons i Söderhamns-Kuriren – som alla hushåll har – några dagar innan kanalen försvinner? Söderhamnarna kommer inte längre kunna se Bingolotto. Man kommer inte kunna spela Bingolotto längre. Tänk på idrottsrörelsen. Tänk på de äldre som kanske träffar vänner för att spela tillsammans. Detta är att värna om sina kunder. Varför ska man ens betala avgiften för kabel-tv när man inte får valuta för pengarna?

 

Linus E Ohlson

Moderata Ungdomsförbundet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons