Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför lockar svenska män?

Jag har hört att det finns ett överskott av kvinnor i Sverige, alltså redan innan den stora ökningen av svenska män som tar hit thailändskor.

Annons

Så vad beror det på – att män tar hit kvinnor från Thailand? Kan de inte träffa svenska kvinnor? Är det inga kvinnor i Sverige som vill vara med de männen? Eller är det svårt att få kontakt mellan folk? Eller är det en markant större del kvinnor som är homosexuella?

Kanske är det framför allt för att träffa lite yngre kvinnor som de svenska männen tar hit thailändskor. Kanske är inte svenska kvinnor intresserade av äldre män i Sverige, men är då thailändska kvinnor det? Eller gör de det bara för att få ett bättre liv? För pengar?

Själv är jag en lite yngre man och tycker inte att ålder behöver vara så viktigt, och kan absolut känna mig intresserad av äldre kvinnor. Och se på kändisparet Stefan Sauk & Malin från Let's Dance.

Men kanske är det lite tabu eller vad det heter, med åldersskillnad i relationer, och återigen svårt att få kontakt mellan människor.

Apropå svenska män och thailändska kvinnor, så kan det väl ha koppling till rödskjortorna i Thailands uppror? Rödskjortorna ville väl att rikedomen i Thailand (de borde väl trots allt vara ganska rika där med tanke på den stora turismen, till exempel) skulle spridas mer jämt över landet så att landsbygdens folk också fick del av pengarna, och inte bara städerna, etablissemanget och turistområdena. Vore de lite rikare på landsbygden, så kanske inte kvinnor behövde sälja sig i lika stor utsträckning, skaffa sig svenska män och bli beroende av dem.

Karl, idiit

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons