Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför kommer inte HT?

Ren och skär skandal är det, när tidningsutbärningen i Hudiksvall klickar gång efter gång.

Annons

Det borde också vara i HT:s intresse att distributionen av papperstidningen fungerar klanderfritt. Varför ska vi annars ha tidningen kvar?

Trots flertalet påstötningar hos tidningsdistributionen kommer inte HT. Senast förra måndagen ringde jag tre gånger inom gällande telefontid, och blev lovad att man skulle åka ut med tidningen. Men icke. Då ringde jag en fjärde gång, ett par minuter efter telefontid. Och nu minsann var man punktlig. Stängt för dagen. Gäsp.

Vet inte om det är samma utbärare av Hudik Nytt, som ska komma en gång i månaden. Men även här – trots otaliga påstötningar – får vi aldrig tidningen. Trots att vi bor mitt i centrala Hudiksvall.

Vet att det finns ställen att hämta tidningen på själv, men är man gammal och trött är det inte så lätt.

Varför betala en dyr tidning som man alltför ofta inte får?

Mångårig prenumerant som tröttnat

HT svarar:

Får börja med att be om ursäkt över att distributionen av HT inte fungerat hos dig och att du känner att du inte fått rätt respons från oss, när du ringt och påtalat detta.

Eftersom jag inte vet vem du är och var du bor så är det omöjligt för mig att svara på var felet ligger. Jag önskar att du tar kontakt med mig, så får vi reda ut detta.

Generellt för distributionen i Hudiksvall gäller följande. HT delas ut (i samdistribution med övriga morgontidningar) av tidningsbuden. Hudik Nytt delas ut av Svensk Direktreklam som bland annat också delar ut reklamblad och liknande.

Den senaste 14-dagarsperioden har våra tidningsbud delat ut cirka 70 000 HT i Hudiksvall. Under samma period har vi haft totalt 72 reklamationer (0,1 procent) i samma område.

Jan-Erik Mårtensson, privatmarknadschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons