Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför har inte Alliansen tagit chansen?

/

Vill Alliansen fortfarande DÖ (Decemberöverenskommelsen)? undrar Lars Jensen, Borgerlig Framtid.

Annons

Gång på gång på gång har Alliansen haft chansen att fälla regeringen men inte tagit den, nu senast vid budgetomröstningen den 17 december. Men man kanske inte vågar, för att inte framstå som icke goda? Utan i stället låter man landet falla sönder totalt. Hur kan Allianspolitiker från till exempel Hudiksvall se sina väljare i ögonen och påstå att man tillvaratar deras intressen?

Vill Alliansen och S, V och MP att SD ska få egen majoritet vid nästa val och att Jimmie Åkesson ska bli vår nästa statsminister? Fortsätt i så fall på den inslagna vägen. Ni är SD:s bästa valarbetare. Löfven försöker hävda att vi, Sverige, har varit naiva. Nej! Anna Kinberg Batra försöker hävda att vi driver regeringen framför oss. Nej!

Jag hävdar att Nya Moderaterna driver med sina väljare. Jag litar inte längre på Alliansen eller för den delen någonsin på regeringspartierna. Men jag litar heller inte på SD, fast av helt andra skäl. I riksdagen finns konstitutionsutskottet, bestående av politiker, som kan ge usla politiker en uddlös varning. Vi inom Borgerlig Framtid anser att det krävs en konstitutionsdomstol. En domstol enbart bestående av jurister, för att värna konstitutionen och skydda det svenska folket mot maktfullkomliga politiker och faktiskt ge dem rejäla varningar.

Lars Jensen

Borgerlig Framtid

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons