Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var är förnuftet?

Jag förstår mig inte på en del människor.

Annons

De blir livrädda bara de ser en varg, en björn eller ett annat djur i skogen. Jag förstår inte heller dessa jägare som kräver sin rätt att ha sin hund lös i skogen och sedan blir hysteriska om en varg hävdar sitt revir och dödar hunden. Vem har då ställt till att hunden dog, egentligen? Vargen eller jägaren?

Det är mycket underligt att ett djur som hör till skogen och har rätt att finnas där rör upp så mycket hat och rädsla.

Men ett kärnkraftverk som skadar människor för livet och förstör natur och allt liv i dess närhet och även långt därifrån, det tycker människor är bra. Var finns det sunda förnuftet?

Människan är den farligaste som finns på vår planet. Vi har ställt till att miljoner människor har dött. Tänk på alla krig som fortfarande är i gång. Bara för att vi människor har olika religion, åsikter och kultur. Lägg till utrotningen av djur och växter, oljekatastrofer, regnskogsskövling och mycket mer.

Vakna upp och börja titta på nyheter och vetenskapsprogram. Var inte så insnöade. Se lite längre. Jorden är den enda planet vi har. Sluta vara hatiska och rädda för något så naturligt som några vargar. Var stället oroliga för att vi människor förstör vår jord.

En orolig människa på planeten jorden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons