Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vakna på webben

Jag hittar ingen kontakt med webbansvarig på helahälsingland.se.

Annons

Det verkar som jag har för lite att göra (med många inlägg på nätet). Tar för övrigt lång tid för er att moderera (att få införda på webbsidan). Den enda som jag inte hittar någon kontakt till på hemsidan är hör och häpna helahälsingland.ses webb-ansvarig. Jag kan ju naturligtvis vara halvblind.

Kan ni på Hälsingetidningar väcka er webb-tidningsredaktör så han/hon speedar upp hastigheten? Har ni för många tidningar inblandade? Innan alla tidningar samlades på en sida gick det fortare. Och i dag har jag sett att artiklar finns! Försvinner, kommer tillbaka!?

Ett annat förslag är att om jag tar upp Nordanstig kommer allt upp som skett till ett visst datum bakåt och vill jag bara se Bergsjö, klickar jag på den länken.

Trots allt fungerar ST, som jag tror ingår i er koncern och är "större", bättre.

Leif Andersson

Ansvarig utgivare, Mats Åmvall svarar: Längst upp på sajtens startsida finns en knapp märkt ”Kontakt” som leder till samtliga webbansvariga för helahälsingland.se.

Det är möjligt att det i enstaka fall tagit lång tid innan en kommentar publiceras. Det kan i så fall bero på att kommentarstexten haft ett innehåll som krävt ansvarig utgivares beslut före publiceringen. Men det är trots allt undantagsfall, de flesta kommentarerna kommer snabbt ut på sajten.

Vi tar tacksamt emot dina övriga tips om förbättringar.

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons