Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad vinner ni på jobbytet?

Visst borde väl landstinget som arbetar med hälsa och friskvård bättre akta om sina anställda? Det är inte att visa respekt för vårt yrkeskunnande och ta vara på den stora kompetens som finns bland oss.

Annons

Jag har jobbat i många år med administrativa uppgifter på en mottagning inom landstinget. Jag sökte jobbet bland många andra och blev glädjande nog utvald att få det.

Jag stortrivs med mina arbetskamrater och känner igen och kan bemöta en hel del av de patienter som regelbundet besöker mottagningen.

Nu är jag, som många andra, ofrivilligt förflyttad till en helt annan division inom landstinget, ett arbete som innebär att jag måste lära upp mig från grunden igen. Samtidigt får en annan administrativ personal får lämna sitt nuvarande arbete för att lära upp sig från grunden på mitt nuvarande jobb.

Visst borde väl landstinget som arbetar med hälsa och friskvård bättre akta om sina anställda? Det är inte att visa respekt för vårt yrkeskunnande och ta vara på den stora kompetens som finns bland oss. Många av oss rycks i och med denna omorganisation upp från det trygga och det som ger oss ett värde i ett sammanhang, arbetsglädjen och förvissningen om att jag kan mitt arbete som är så viktig för att utföra ett bra jobb, har försvunnit.

Det är så sorgligt och jag kan helt enkelt inte se vinsterna med denna omorganisation.

En sekreterare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons