Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad händer i det svenska samhället?

Här sitter vi i Norrland som en sorts ”byfåne”, tänkande på gamla tider, ta strid med dem, inte ska de in i riksdagen! Då hör vi på nyheterna – politiker står som småpojkar och vill att JK ska åtala SD – för hets mot folkgrupp.

Annons

Hör ropen skalla – svensk kultur för alla,

det är ”Sverigedemokraterna som håller möte, företrädesvis i Skåne.

Här sitter vi i Norrland som en sorts ”byfåne”, tänkande på gamla tider, ta strid med dem, inte ska de in i riksdagen!

Då hör vi på nyheterna – politiker står som småpojkar och vill att JK ska åtala SD – för hets mot folkgrupp. Vi vägrar ta debatt med dem, vill inte ha in dem i riksdagen!

Åtal för hets mot folkgrupp!!!!

Vad i jösse namn betyder detta? Det finns väl mer flagranta fall i Sverige i det fallet – just hets mot folkgrupp! Det har ju regeringarna ända sedan 1970- talet gjort mot sina egna medborgare – då företrädesvis mot pensionärer samt ser synbarligen att så fortsätta med de fula vanorna.

Men det är ju bara den befolkning som har slitit ut sig som det gäller då – slitit ut sig för vad då?

Välfärdssamhället? Ja, till synes så har det varit så men både sosseregeringar och de flesta har konfiskerat pensionspengarna i stora mängder.

Nu närmar vi oss valåret 2010, vad bär det i sitt sköte, det valåret? Jo, fraktionerna slåss mot varandra för att få sitta vid Olof Palmes en gång dukade bord. Men det är väl så rengnaget vid det här laget att det är till föda för ”överheten” arbetarnas pensionspengar går.

Vi har ju sett hur ”slitsamt” våra valda politiker har, stolarna i riksdagen står ju oftast tomma för politikerna är ute och extraknäcker.

Men som en vis kvinna sa i tv – det behövs fler som gör som de mest betydande gör – tjänar extra av bara sjutton, det är bra för partiet.

Vad i jösse namn är då bra för folket?

Karl Pedal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons