Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad håller ni på med, LUF?

/

Vad är det som format era hjärnor som kan få er som grupp att klubba igenom ett dylikt förslag? undrar skribenten apropå Liberala ungdomsförbundets förslag att legalisera incest och nekrofili.

Annons

Till liberalernas ungdomsförbund: Politiska och religiösa extrema kärlekslösa egotrippade sanslösa åsikter skadar den enskilda människan grovt. Vad håller ni på med på era möten, egentligen? Cecilia Johansson citerades i Aftonbladet att ungdomsförbundets uppgift är att tänka längre. Att legalisera incest och nekrofili kan inte vara att tänka längre utan ni tänker inte alls. Allt som en individ kan komma på i grymhet och sexuell utlevelse är inte bra eller rätt bara för att en individ kommer på det. Era åsikter, som ni röstat igenom, mår jag illa av. Har mått illa hela natten.

Lika lite som jag förstår att en människa kan försvara att hugga huvud av folk på grund av religiös eller politisk övertygelse eller en soldat eller att en regim kan gasa ihjäl oliktänkande kan jag förstå att man i ett civiliserat land kan föreslå lagändringar som leder till lustutlevelse utan ansvar. Vad är det som format era hjärnor som kan få er som grupp att klubba igenom ett dylikt förslag?

Helt oförstående

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons