Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad gör S för de äldre?

Annons

Efter att ha läst Anna-Greta Söderlunds insändare avseende a-kassehöjningen om den rödgröna röran kommer i maktposition efter valet, så vet väljarna vad de inte ska rösta på om de vill slippa stora skattehöjningar. Då blir det att återgå till gamla tider igen med ett bidragssamhälle då folk kunde gå hur länge som helst utan att behöva söka arbeten men med inkomst från a-kassan som man klarade sig bra på. När stämplingsdagarna var slut hade arbetsförmedlingen aktiviteter för att få ny stämplingstid. På det viset rullade det på. Folk behövde inte söka de arbeten som fanns på andra ställen i landet.

Det finns en stor grupp människor som det i sammanhanget inte pratas så mycket om i S-kretsar och det är pensionärerna. Vad vill de göra för att göra deras vardag ljusare? Ska Socialdemokraterna höja deras pension eller ska skatterna sänkas för dem med lägst pension och i så fall med hur mycket?

Hur har ni tänkt er framtidens sjukvård och hur ska äldrevården ska se ut i framtiden? Ska nedmonteringen fortsätta i samma takt som Ann-Margret Knapp och övriga gelikar påbörjat? Ska kvinnor som ska föda barn behöva åka land och rike runt för att komma till ett BB? Ska landstinget i sin nuvarande form finnas kvar? Detta är frågor som många vill ha svar på innan valet och det borde ni inom det socialistiska partiet kunna svara på.

Ovanåkersbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons