Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utöka Hudiksvall åt alla håll

Utöka stan åt alla håll, det kommer vi alla att tjäna på, skriver hudiksvallsbon Roland Pettersson efter att ha besökt Umeå.

Annons

Undertecknad besökte min son och sonhustru i Umeå i julhelgen och kunde konstatera följande: Det byggs ett antal nya bostäder i centrala Umeå samt norr och söder om stan. I söder, cirka fem–sex kilometer utanför centrum, byggs Ikea, samt ett hus i två plan som kommer att inrymma 90 butiker som en galleria. Norr om stan finns i dag Biltema, Jula, Rusta, ÖB, Coop och Willys samt Maxi. Lite längre västerut finns Media Markt. I centrum finns Clas Ohlson samt en stor galleria och ett flertal butiker. I centrum byggs dessutom ett nytt badhus som blir klart i mars 2016.

I Glada Hudik klagar man över ett byggande i Medskog, bland annat på grund av kusar och berg som måste sprängas. Snacka om ett åldrigt tänkande. Skärpning bland de styrande! Utöka stan åt alla håll, det kommer vi alla att tjäna på. Max har ökat sin omsättning mycket över det förväntade. Vid hemkomsten från Umeå, den 26 december, fanns nästan inte en plats på parkeringen, så vi for hem.

Roland Pettersson

född och uppvuxen i Glada Hudik sedan sent 30-tal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons