Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utnyttja läget i Bollnäs

Bollnäs framtid ligger i att utnyttja det geografiska läget och expandera handeln, för att inte drabbas av onödig befolkningsminskning.

Annons

I en insändare den 15 juli är signaturen Motvallsson upprörd och framhåller ”att överklaga kommunala beslut är en demokratisk rättighet”. Det verkar ju sant och rätt och riktigt på alla sätt och vis. Men, är man ute i ärliga avsikter, då ser man till att vara behörig när man överklagar. Det är inte fallet med Tony Rödins överklagning! Han var och är inte behörig att överklaga! Är man behörig att överklaga, då behandlas överklagningen mot bakgrund av de skäl som klaganden anför.

Är man däremot obehörig att överklaga som Tony Rödin, så blir överklagningen aldrig behandlad utifrån sitt innehåll. Den avvisas bara rätt och slätt som obehörig. Under tiden så ligger den och försenar all annan handläggning. Med andra ord saboterar.

Min kritik mot detta ryms mer än väl inom begreppet ”demokrati”!

Min signatur Klarsynte Kalle är skrytsam, det håller jag med om.

Jag har förmågan att se hur olika funktioner i Bollnäs är sammanflätade, det verkar som en stor del av lokalbefolkningen saknar den förmågan.

Motvallsson och många med honom tycker och känner att det ”är åt helsike fel” att sälja torget. Men kan det inte vara så att det man ”tycker och känner” i framtiden visade sig vara ”olyckligt”?

Bollnäs framtid ligger i att utnyttja det geografiska läget och expandera handeln, för att inte drabbas av onödig befolkningsminskning.

Skulle handeln krackelera och drabbas av anorexia, genom att personer i Bollnäs tillämpar negativ marknadsföring, då ligger sjukhuset riktigt illa till.

Jag måste påminna om att det bara är när några månader sedan landtingsdirektören och staben kring honom i Gävle, berättade för oss hur ”onödigt” det är med ett sjukhus i Bollnäs. Är det redan glömt?

En minskande befolkningsutveckling i Södra Hälsingland och Bollnäs kommer alltid att vara ett hot sjukhuset, och då ska man inte bädda för det i onödan.

Att bevara Brotorget är inte i linje med att kunna försvara sjukhuset på bästa sätt.

Annars får man ligga som man bäddar! ”Missköter man sina kort” så är det på Gävle sjukhus man komma att bädda i framtiden, om man nu hinner dit i tid från Bollnäs.

De som missköter sina kort blir alltid förlorare! Det är en historisk sanning.

Klarsynte Kalle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons