Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Urbota dumt, Staffas!

Svar till vice ordföranden i kultur- och samhällsutvecklingsnämnden, kus, John Staffas (S) (26/6) angående öppettider för enbart kvinnor i simhallen.

Annons

Hur kan du göra ett sådant urbota dumt uttalande som att samhället har blivit hårdare.

Det är ju enbart fråga om sunt förnuft, det märks i ett sådant uttalande som Staffas gör att han inte har något begrepp om hur världen fungerar utanför Sverige. Har du eller någon varit till deras land och sett och upplevt deras miljö. De har nämligen inte tillstymmelse till något som liknar en simhall men det går bra att komma hit och tycka.

Nu är det ju så att svenska myndigheter är så flata och naiva för krav att de nästan genast lägger sig. Visst ska hjälpa de som har svårt men det måste finnas gränser.

Som det ser ut i dag så har inte vi svenska medborgare någon möjlighet att få bra sjukvård i Söderhamn och det finns inga arbetstillfällen för kommunens befolkning, ändå så tar man hit invandrare och flyktingar.

Vad ska dessa människor leva av? Det är detta vi vanliga invånare funderar på, inte att samhället har blivit hårdare

Som det ser ut nu så är det våra skattemedel som ska gå till välfärd som försvinner till bidrag.

En väldigt intressant tanke är om någon vågar stå upp och tala om vad allt detta kostar oss, vi skulle säkert ha råd att ha ett eget sjukhus.

Nej, nu får det vara slut på det inskränkta naiva tankesätt som ni i kommunledningen har, och kom inte och påstå att det inte kostar oss i kommunen något och att vi får bidrag av staten.

En som värnar om vårt bästa i kommunen.

Globetrotter

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons