Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upprörande, socialministern

Jag tittade på Landet runt på tv söndag 1 april. Inslaget om den multihandikappade kvinnan Margarita Rendske upprörde mig oerhört. Jag är övertygad om att alla som såg inslaget också blev upprörda.

Annons

Jag vill inte här beskriva hennes situation, inslaget går att se på nätet. Att kvinnan gråtande tvingas beskriva sin situation i tv för att vädja om hjälp är obeskrivligt upprörande.

Jag skickade omedelbart ett mejl till socialminister Göran Hägglund med följande text: "Göran Hägglund, jag uppmanar dig att titta på inslaget om Margarita Rendske i Landet runt som sändes 1/4. Nu får det vara nog med regeringens omänskliga socialfascistiska sparbeting som försäkringskassan på order från regeringen tvingats tillämpa. Försök inte att bortförklara med att du inte kan intervenera i försäkringskassans beslut och skylla på att det då blir ministerstyre. Har regeringen med dig som socialminister ålagt kassan att införa fascistiska sparåtgärder kan det inte vara svårare att upphäva reglerna."

Till er alla som också tittade på inslaget i Landet runt vill jag säga: Agera ni också! Allt som är ägnat att störta regeringen Reinfeldt är av godo. Reportaget i Landet runt en av spikarna i den borgerliga kistan.

Andy Pallin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons