Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuppfäktning inför påsken?

Till tidningen Ljusnan vill jag ge en eloge med anledning av aprilskämtet: Det var skrämmande likt verkligheten, tycker jag. Ju mer herr Nilsson-Sträng öppnar truten, desto mer förtvivlad blir jag.

Annons

Vet ni vad, tupparna Po Tidholm och Ingvar "Spörsen" Persson! Ni är bra pôjkar båda två, utifrån arv, miljö och förmåga.

Ni båda ser kommunala stöd som en förutsättning för era kreativa verksamheter. Båda anser att det kommunala föreningsstödet är viktigt.

Jag har ingen aning om var du Po hör hemma politiskt men jag antar att det är mer till vänster än där Ingvar (M) hör hemma. Ingen av er har, vad det verkar, kommit på att våra skattepengar i första hand ska användas till barn, skola, vård av sjuka och gamla.

En livskraftig förening, ska i mina ögon, i huvudsak bära sig själv ekonomiskt.

Till tidningen Ljusnan vill jag ge en eloge med anledning av aprilskämtet: Det var skrämmande likt verkligheten, tycker jag. Ju mer herr Nilsson-Sträng öppnar truten, desto mer förtvivlad blir jag. Hur i helskotta kan han skryta stort och brett om att ta bort kompetenta tjänstemän i ålderna 62–65 år utan att reflektera när det gäller den gigantiska politikerkåren (många av dessa vet över huvud taget inte vad de är satta till att besluta om...)?!

Vår kommun blir minst lika demokratisk som nu om det skärs bort 50 procent av sittande politiker – jag lovar! Våga prova! Ska vi rösta om det? Kan hända sågas den gren ni sitter på... Se till att något händer!!!

Farbror Blå och Kulla-häxan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons