Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trygga pensionerna

Naturligtvis ska det drabba 40-talisterna som sedan barnsben inte har haft det för fett. Vi som växte upp i skuggan av anda världskriget, det ständiga hotet runt våra gränser och med våra fäder i beredskap runt i vårt avlånga land.

Annons

Lägre pension till pensionärer?! Naturligtvis ska det drabba 40-talisterna som sedan barnsben inte har haft det för fett. Vi som växte upp i skuggan av anda världskriget, det ständiga hotet runt våra gränser och med våra fäder i beredskap runt i vårt avlånga land.

40-talisterna, den sista riktiga generationen som lärt sig att spara och försaka. För min del var min veckopeng 25 öre, det räckte till en Alfa tablettask med fotbollsbild. Summa elva veckor för elva man och kanske oturligt elva olika lag. Livet var acceptabelt och man var glad över lite. Så med andra ord, tänk om, nu slängs det pengar på mycket onödigt. Onormalt höga löner för chefer, bonus till dito med mera. Vilket j-la påfund.

All import av invandrare som ska kosta staten miljardbelopp. Inte undra på att de svenska pensionärerna får sitta i kläm, trots deras insatser i det svenska samhället. Se på våra fängelser, 70–80 procent består av invandrare. Nej, dags att sätta stopp. Kan man ej underordna sig i samhället så återstår endast utvisning ur landet. Våra lagar är till för att följas, sluta med allt j-la daltande.

Låt de svenska pensionärerna få en tryggad och harmonisk ålderdom.

Ebbe Garefors

Bergsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons