Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Tidholm skramlar tomt

Thomas Tidholm fortsätter att sprida skrönor och har svårt att hantera sanningen. När det gäller försäljningen av torget så var det Centerpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna och Sjukvårdspartiet som sålde Brotorget.

Annons

Thomas Tidholm (7/4) fortsätter att sprida skrönor och har svårt att hantera sanningen.

När det gäller försäljningen av torget så var det Centerpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna och Sjukvårdspartiet som sålde Brotorget. Socialdemokraterna lade ett annat förslag där vi föreslog att sälja halva torget och behålla den andra halvan som utetorg.

Detta har Thomas Tidholm kunnat läsa i protokoll.

När det gäller hans påståenden att jag tog kontakt med Björn Jonsson och Tomas Perzon så har jag redovisat hur det var med dessa påståenden i kommunfullmäktige.

Det var Björn Jonsson, Ängabyggen, som tog kontakt med kommunens näringslivschef och påtalade intresse för Brotorget.

När det kom till min kännedom tog jag naturligtvis kontakt med Björn Jonsson och frågade hur han hade tänkt. När ett lokalt företag visar intresse att göra stora investeringar i vår kommun så är det intressant för kommunledningen.

Sen startade alla skriverier i lokaltidningen. En av de värsta ryktesspridare som medverkat är du Thomas Tidholm som utan vetskap om sanningen sprider den ena lögnen efter den andra utan någon som helst vilja att redovisa fakta..

Den som anklagar någon annan borde vara den som bevisbördan vilar på, det är du som skall visa att det du påstår är sant. Så länge du inte gör det så skramlar dina tunnor tomt.

Olle Nilsson Sträng

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons