Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Testa Allianspartierna i nästa val"

Jag får ofta frågan: Varför utvecklas inte näringslivet i Söderhamn? skriver Olle Persson (KD) och uppmanar till en Alliansröst vid nästa val.

Annons

Fick den senast i går kväll från två personer, en boende i Torsåker och en boende i Malmö, med följande kommentar. Ni har ett bra utvecklad bredband, ni har bra hamnar med en fantastisk bra service och verksamhet, det går snabbt och är lätt att komma till huvudstaden och internationell flygplats både med tåg och bil, sist men en minst viktigt, vilken fantastisk natur och miljö med er skärgård och en än så länge en levande landsbygd.

Mitt svar blir alltid följande: Vi kommer inte att få någon ändring med den styrande majoriteten.

När någon är intresserad av att ta över en kommunal verksamhet och har dialog med kommunalt anställda tjänstemän, så lämnas inte rätt information vare sig till intressent eller opposition. Jag vet inte om majoriteten får rätt information.

Vill någon ta över en friskoleverksamhet är målet att stoppa det, tills trycket från föräldrar och allmänheten blir för stort, då backar man. Det finns flera exempel, som jag inte ska trötta ut er med.

Sammanfattningsvis är majoriteten mot privata initiativ inom offentlig sektor. Om målet är att få en positiv utveckling av det privata näringslivet är det viktigt att föregå med goda exempel och öppna dörrarna till det offentliga, då kommer resten som ett brev på posten.

Det har snart gått ett år sedan valet, tiden går fort, endast tre år till nästa val.

Läs nogsamt igenom och lyssna på fullmäktigedebatten på alternativen i den kommande fyraårsbudgeten, som ska tas under hösten

Uppmaning till alla väljare i Söderhamn, testa Allianspartierna i nästa val. Ni har allt att vinna och inget att förlora, för sämre kan det inte bli.

Olle Persson

kristdemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons