Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk till före valet

29 elever vet inte till vilken skola bussen går till hösten, inte vi föräldrar heller. Vi har fått välja, men barnen har inte fått se skolorna så de vet inte.

Annons

De andra 13 ska till Björktjära, det har ordnats någon gemensam dag med Björktjäraeleverna. Vad roligt för övriga elever och se dem andra åka iväg till sin nya skola. Kanske det blir några fler också för jag har hört ryktas att man kanske tar någon mer eller just det, man visste inte riktigt man hade inte bestämt sig.

Mitt barn ska börja femman, tre kompisar åker till Björktjära sedan ska d andra fem delas på två klasser på den nya skolan som de inte vet namnet på än.

Mitt andra barn är betydligt yngre, hon kommer se sina fyra klasskamrater åka till sin nya skola medan hon och en till ska till en annan. Vad ni gjorde det bra för mina barn ni som visste mina barns bästa. Men huvudsaken är väl att vi räddar BUN:s ekonomi (de har inte ens begärt mer pengar från fullmäktige och då får man heller inga), kosta vad det kosta vill.

Jag vill säga sanningen om Växsjö skolas nedläggning för det gör inte Jan Lahenkorva. Det hoppas jag att övriga medborgare och politiker förstår.

Det lilla som gjorts i nedläggningen, det som gjorts rätt det har vi föräldrar fått informera er om, vi har till och med fått tala om vad ni måste informera om. Det fanns ingen plan, kom inte och påstå annat, ta på er skulden för att det blivit som det har blivit och sänd gärna ut till övriga medborgare att allt ni gör och säger är fel. Tack för att du själv sa det, Lahenkorva för precis så är det.

Vi väntar med spänning på det kommande föräldramötet som uteblivit sedan oktober. Vi väntar med spänning på att få svar på frågor men som allting annat så uteblir det nog. Det blir ett skolår utan föräldramöte där vi kan hissa flaggan i topp för det fantastiska samarbetet med kommunen som vi har haft.

En som gillar Olle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons