Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk på oss allergiker

Sätt upp små skyltar på disken att ni har laktosfri mjölk och ryktet kommer att spridas att det är just till er man ska gå. Låt inte småstaden vara en ursäkt för att inte anpassa utbudet utan visa i stället er framåtanda.

Annons

Som laktosintolerant och tidigare boende i Stockholm hade jag aldrig några problem att hitta bra lunchalternativ med noteringen "laktosfritt alternativ" och kaféer som erbjöd en caffè latte med laktosfri mjölk med tillhörande laktosfritt fikabröd.

Som boende i Hudiksvall har jag inte fått mig en enda sådan caffè latte ute på stan och får ständigt och jämt be att få bara "delar av en lunchrätt", det vill säga den som fungerar för en laktosintolerant. Kaféer och restauranger i Hudiksvall, visa att ni hänger med i tiden och kan möta efterfrågan. Sätt upp små skyltar på disken att ni har laktosfri mjölk och ryktet kommer att spridas att det är just till er man ska gå. Låt inte småstaden vara en ursäkt för att inte anpassa utbudet utan visa i stället er framåtanda. Om jag har missat att det faktiskt finns någon aktör på stan som har noterat denna växande kundgrupp emotser jag med glädje en rättelse på det jag här påstår.

Lattemamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons