Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk efter före nästa fest

Tänker börja med att säga: jättekul att det händer något här i Söderhamn, och då speciellt i Mohed.

Annons

Dock kan tyckas att vi som grannar kunnat få ett brev i lådan med lite mer information, att störningar av hög musik uppstår under två dagar. Sådant man kan ta hänsyn till, även om man ska upp tidigt och jobba, bara man får lite information.

Kanske lite kompensation för oss närliggande, som en fribiljett till valfri dag, skulle suttit bra, men ingetdera, utan om vi ville in så fick vi allt betala 290 kronor per dag. Vid frågan om vem som ansvarade fick man inget gehör. Dåligt!

Att man inte har kortdragare vid entrén är förståeligt, men att serveringen inne på området inte kunde ta kort är konstigt, det är ju faktiskt år 2012. Tog en hamburgetallrik inne på serveringen som var under all kritik, 75 kronor för en hamburgare med endast dressing och två halva tomatskivor på sidan samt strips. För 75 kronor ska man väl kunna få lite sallad och lök på, så det känns som en riktig hamburgertallrik?

Top Cats spelade bra, men som sagt man kan aldrig tillfredställa alla till 100 procent, men något ni kan tänka på om det skulle bli fler fester

Granne med festen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons