Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tål inte Thoresen lyssnande öron?

Är detta verkligen sant i dagens moderna demokratiska samhälle, att besluta att stänga sammanträden och nämnder för press och allmänhet. Det är verkligen ett gigantiskt kliv bakåt i tiden av Thoresen.

Annons

Är detta verkligen sant i dagens moderna demokratiska samhälle, att besluta att stänga sammanträden och nämnder för press och allmänhet. Det är verkligen ett gigantiskt kliv bakåt i tiden av Thoresen. Vad blir nästa steg? Enpartistat och kommunalordförande på livstid?

Vad är på väg att hända i lilla Hudiksvall, är allmänhetens lyssnande öron så farliga att de inte kan ta del av beslutsprocessen inom kommunen? Hämmar pressen i lilla Hudik verkligen herr Thoresen från att ta riktiga beslut och debattera öppet på möten inom kommunen?

Kanske politikerna i Hudiksvall verkligen skulle lära sig att tala öppet under dessa sammanträden i stället för att diskutera inom de grupperingar som tycks finnas, och verkligen ha en öppen demokrati, inte ett sorts autokratiskt styre med honom själv som självvald ledare.

Man blir mörkrädd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons