Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack till Hudiksvalls "folkvalda" politiker

Ta ert förnuft till fånga och vänta med skolnedläggningen så att vi hinner flytta våra barn till friskola. Då slipper vi använda skattepengarna till onödiga investeringar.

Annons

Läser artiklar i HT om hur besvärade våra folkvalda politiker är över att både Glada Hudikskolan och Norrskensskolan nu har fått ja till att starta friskola i Hudiksvall 2010 respektive 2011.

Sitter och tänker tillbaka på alla de möten vi kallats/kallat till.

Hur vi än vänder på det här så får vi inte klart för oss vad problemet är med att Skolverket sagt ja till de båda skolorna. Allt blir bara mer klart, ju mer vi tittar tillbaka på hela diskussionen som förts. Det måste kännas skönt att skolplikten kräver att det är föräldrarnas skyldighet att se till att barnen kommer till skolan. Då blir det extra lätt att sätta upp reglerna för hur barnen ska ta sig till och från skolan. Struntsamma om det är genomförbart. Föräldrar ska acceptera de mest underliga sätt att ta sig och barnen till och från skolan. Det enda vi kan säga är: vi i MoFF står för att vi inte är nöjda med ert beslut i skolnedläggningsfrågan och många andra med oss. Ert agerande och tillvägagångssätt gör att vi nu vill tacka er för att ni på detta sätt sådde fröet om en friskoleansökan. Stå för ert beslut i skolnedläggningen och hindra inte den framtida utvecklingen för våra barn. Ta ert förnuft till fånga och vänta med skolnedläggningen så att vi hinner flytta våra barn till friskola. Då slipper vi använda skattepengarna till onödiga investeringar.

MoFF, Moskola föräldraförening

Malin W, Maria F, Krister C, Peter W, Robert N, Morgan K och Andreas F

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons