Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack, Centern!

/
  • Bra av C att ta ställning för Natomedlemskap, menar skribenten.

Jag måste få uttrycka min glädje och gratulera Centerpartiet som nu beslutat att vi snarast bör ansluta oss till Nato. Tack, skriver insändaren.

Annons

Äntligen ett parti som inte slingrar sig och kryper och kikar bakom hörn. Motståndarna verkar inte ta till sig att Ryssland i dag styrs av en ytterst labil KGB-officer (Putin) som nu misslyckats med att splittra Ukraina och nu vänder pjäserna mot Syriens civilbefolkning i Assads regi. Denne satans mördare som satt Europa i total gungning.

Motståndarna till Nato-anslutning har drömt om FN och den för Sveriges regering heliga samförståndsandan, medling och så vidare. Men när bordet på andra sidan befolkas av kroniska löftesbrytare som Putin, eller sadistiska barbarer som IS, ska vi fortsätta att omdefiniera säkerhetsbegreppet för vårt land? Nato är i dagsläget en stor grannsamverkan mot brott. Stater som ligger på samma gata och delar värderingar går ihop för att hindra brott och minska risken för olovliga intrång.

Det är klart att potentiella tjuvar och kriminella klaner känner sig provocerade. Men det är väl vi som ska styra våra beslut.

Vad säger det tysta Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt och Alf Norberg, partiets försvarsideologiske talesman?

Tack Centerpartiet. Hoppas ni får med er samtliga i alliansen.

Sven-Olof Westin

Trogsta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons