Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta till er våra seder

Duha Wael Drwesh funderar varför vi inte tycker om er? Det beror absolut inte på att ni utgör ett hot mot oss i Sverige utan det beror på er själva, er attityd mot vårt system att leva.

Annons

Duha Wael Drwesh (8/3) funderar varför vi inte tycker om er?

Det beror absolut inte på att ni utgör ett hot mot oss i Sverige utan det beror på er själva, er attityd mot vårt system att leva. Ni kräver att vi ska anpassa oss efter ert muslimska sätt att leva. Vi bör inte sjunga vår nationalsång, vi bör inte ha skolavslutningar i våra kyrkor. Ni kräver att det byggs bönetempel och minareter så ni kan utöva er religion. Er kvinnosyn har mycket att önska. Ni anser att kvinnan är en lågt stående varelse. Hon är oren en gång i månaden, hon ska vara mannen underdånig.

Allt detta står i Koranen, den bok som er stora gud, Muhammed, skrev för tusentals år sedan och ska respekteras var du än bor i världen och ger er bestämda anvisningar som ska följas i livets alla förhållanden. Alltså gäller denna skrift i Sverige. Men flyr man till ett annat land som lever efter västerländsk kristendom så ska ni respektera det och inte kräva att bli särbehandlade och tvinga oss att acceptera den för oss sjuka inställningen. Muhammed var inte den snälla profeten, som ni tycks tro, utan en skrupelfri mördare och som gärna gav kvinnorna en dagsedel. På grund av denna så ser det ut som det gör i Irak, Iran, Israel och Palestina. Det pågår en slakt av människor just på grund av den tro som Muhammed instiftade.

Börja med att anpassa er till vår kultur så blir nog allt bra i slutändan.

L.B.J-sson,

Edsbyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons