Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta hem bandycupen igen

Varför inte bara stryka ordet world och låta bandyturneringen heta Sandviken cup i stället. Det var i alla fall så det kändes när jag i går besökte Göransson arena i full bandymundering.

Annons

Varför inte bara stryka ordet world och låta bandyturneringen heta Sandviken cup i stället. Det var i alla fall så det kändes när jag i går besökte Göransson arena i full bandymundering, i hopp om att få uppleva en riktigt bra bandykväll. Det var SAIK-souvenirer var man än vände sig och trubaduren i "loungen" trallade glatt på SAIK-propaganda.

Men var var publiken då? Jag kunde inte se dem för alla poliser, vakter, publikvärdar och arrangörer! Sedan när ska man behöva bli kroppsvisiterad för att kolla på bandy? Det här är det sämsta arrangemanget jag sett på länge. Jag tar mig friheten att citera en publikvärd: "Det här är nytt för oss, vi lär väl oss med tiden".

Jag hoppas verkligen inte att de tänker ta på sig det här ansvaret igen, att försöka ordna en riktigt bra bandyturnering. För det har inte fungerat i år och det kommer säkerligen inte fungera i framtiden heller. Låt bandyn vara där den hör hemma, för det jag fick uppleva i går var inte en bra bandykväll.

En trogen bandytjej

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons