Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta det inte så allvarligt

Signaturen en som bor mitt emellan har tydligen missuppfattat grunden för Karnevalståget i Alfta, nämligen att driva med det som hänt under året, ofta lokalt.

Annons

Signaturen en som bor mitt emellan (19/8) har tydligen missuppfattat grunden för Karnevalståget i Alfta, nämligen att driva med det som hänt under året, ofta lokalt. Att då Edsbyn förekommer i många ekipage, då vi tillhör samma kommun, är väl inte så konstigt.

Vi anser inte att Alftaborna är avundsjuka på Edsbyn, snarare besvikna på att kommunen satsar på Edsbyn och lägger ner verksamhet i Alfta. Då är väl karnevalståget ett utmärkt tillfälle att uttrycka sina tankar på ett roligt sätt. Karnevalståget är mycket uppskattat i Alfta och nästan hela byn är ute och tittar. Vi Alftabor vet att inte ta karnevalståget på för stort allvar.

Du skriver att 90 procent av årets karnevalståg handlade om att förlöjliga grannbyn. Vi vill bara påpeka att 5 av 11 ekipage inte handlade om Edsbyn över huvud taget. De av de resterande 6 ekipagen som handlade om Björn Mårtensson kan man väl inte säga var om Edsbyn heller. Han var väl ordförande för hela kommunen?

Eller?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons