Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta bort fisken från menyn

/

Jag tycker att man borde sluta servera fiskrätter i skolan, skriver insändaren.

Annons

Det är nästan ingen som gillar det och man kan inte prestera bra resten av skoldagen för att man är så hungrig, eftersom att man inte äter någon lunch. Fisken är helt mosad för att alla har rört runt i den och det smakar inte gott. Man vill bara inte äta den. Det enda alternativet som finns är knäckebröd och grönsaker och hur mätt blir man på det? Inte mätt alls.

Antingen borde personen som bestämmer vad det ska serveras i skolmatsalarna ta bort fiskrätterna, och om inte det går så får det finnas en annan maträtt att välja på om man inte gillar den mosade fisken med slemmig sås till. Konsekvenserna av att fiskrätterna är så opopulära är att jättemycket mat slängs och eleverna som inte gillar maten presterar dåligt för att man inte har någon energi (för att man inte äter någonting till lunch eller bara lite knäckebröd eller grönsaker).

Fiskrätterna orsakar alltså att man kanske får sämre betyg. Jag tycker alltså att man borde ta bort fiskrätterna från menyn och om någon vill ha kvar fiskrätterna så får det finnas en annan rätt att välja på.

Hungrig skolelev

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons