Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svart och vitt går inte ihop

Inför och efter det senaste valet då Ljusdals kommunledning skulle byggas skrev undertecknad ett antal insändare om att vår kommun, det vill säga Ljusdal, borde ha en stark man i sin ledning.

Annons

Jag föreslog därför att Jonny Mill borde ta ledningen i kommunstyrelsen för att få en rätsida på det som skedde och nu sker här i kommunen.

Vad som nu hänt efter valet det läser vi om dagligen här i lokalnyheterna. Det är ett sjunkande skepp som Högermannen Mohlin skall styra ihop med X-kommunisten Oscarsson.

Varje människa med en normal funktion i kroppsdelen ovanför axlarna begriper att svart och vitt inte går ihop – likaså går inte vänster och höger ihop. En tid kan man nog lappa ihop sina sår men som det nu ser ut i vår kommun där tjänstemännen försvinner som höstlöv åt olika håll i den politiska sensommarvinden där budgetarna i de olika nämnderna nog mest är som mesost i solen – en gegga. Där kommer det att mer än någonsin behövas starka krafter, och de finns inte där de borde vara.

Stora underskott i budgeten för omsorg vet vi alla vad det beror på men om det skall det inte talas. Bristen på bostäder likaså. Att både stat och landsting samt kommunerna ska höja skatterna avsevärt beror på samma orsak. Men vi folket skall var glada för vi har ju fått en ny brygga i sjön.

Det är som när man köper i köpladan: man får vad man betalar för. I Ljusdal är det möjligt vad f.. som helst vilket vi snart får läsa om – hej å hå nu ska sleven gå.

Lars Idon Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons